– Veldig fornøyd med det gutta presterer

– Veldig fornøyd med det gutta presterer

Hovedtrener Ronny Johnsen fikk sin trenerdebut da FK Eik Tønsberg spilte sin historiske første kamp. Tross tap 4-0 var han meget godt fornøyd med det unggutta presterte mot Sandefjord Fotball.

 

– Resultatet bryr jeg meg ingenting om, men jeg er positivt overrasket og veldig fornøyd med det gutta presterte og innstillingen de hadde til kampen. Vi møter et Eliteserie-lag som også kommer med et sterkt lag og en god innstilling, så dette ble en veldig bra test for oss, sier Johnsen.

 

FK Eik-treneren forventet at unggutta hans ville få det tøft på Gamle stadion i Sandefjord, og fikk rett i det.

 

– Likevel syns jeg vi klarte å gjenskape mye av det vi har trent på de tre ukene vi har holdt på. Det gjelder både den defensive strukturen i laget og det offensive presspillet. Vi har mange gutter her som ikke har spilt sammen før, og det skal skapes nye relasjoner. Dette har vi jobbet mye med, og jeg syns vi så igjen mye av det i kampen. Det er gledelig, mener FK Eik-treneren.

 

Han fikk også gode svar på hvor spillerne i troppen står rent formmessig.

 

– Mange av gutta fikk vist at de er i god form, mens noen vet at de må opp et par hakk. Men først og fremst var dette trening. Spillerne fikk en veldig god gjennomkjøring, og vi som trenere tar med oss gode erfaringer. Slik sett ble dette en verdifull økt for oss. Vi vet at vi har mye å jobbe med, men det var også mye som var bra, sier Ronny Johnsen.

 

Post a Comment

FK Eik Tønsberg