Sterk seier for G16-gutta (med video)

Sterk seier for G16-gutta (med video)

G16-laget til FK Eik Tønsberg tok en imponerende seier borte mot sterke Strømsgodset Toppfotball lørdag.

 

Talentene fra Tønsberg vant til slutt kampen 2-1 i Drammen, etter scoringer av Amund Engseth og Oliver Nordahl. Dette var et meget sterkt resultat mot et av landets beste lag. Se video med høydepunkter fra kampen her:

Trener Hein Henriksen melder om en tett og jevn match hvor lagene hadde hver sine perioder. Sett under ett var det en jevn kamp sjansemessig mellom to gode og velspillende lag.

 

FK Eik Tønsbergs lag: Alf Lukas Grønneberg, Sebastian Grytemark, Sander Holseter Karlsen, Jørgen Viken, Tobias Lind (Fredrik Moldvær), Linus Lo Presti, Andi Demaku (Viljar Irgens Henriksen), Benjamin Hellum Andersen (Philip Silseth), Amund Engseth, Oliver Nordahl, Max Rosland (Ulrick Mathisen)

NB: Sebastian Skogen ble skadet under oppvarming.

 

 

Post a Comment

FK Eik Tønsberg