G16-trener Kent Karlsen : – Meget fornøyd med hvor vi står

G16-trener Kent Karlsen : – Meget fornøyd med hvor vi står

G16-laget til FK Eik Tønsberg så ut til å dra i land en seier i Skien i helgen, men den glapp til slutt fire minutter på overtid.

 

G16 dro nedover til Skien for å møte Odd Grenland sitt 2004-lag som normalt konkurrerer i nasjonal liga. Eik reiste avgårde med en tropp som bestod av 50% førsteårsspillere og gledet seg til ny tøff test.

 

Det ble en hyggelig dag i Skien og laget viste klar fremgang både i duellspill, forflytning og også lenge kollektivt forsvarsspill. Etter en tidlig scoring imot tok Eik-guttene mer og mer over og var det klart beste laget på banen. Det ble dog med scoring av Oliver Nordahl før pause.

 

Etter pause ble Engseth så lagt i bakken, og straffen sikkert satt av Nordahl, før Thomas Schlytter- Henrichsen satte inn 3-1. Etter dette kom flere misbrukte sjanser og unøyaktighet som gjorde at kampen ikke ble avgjort.

 

Med få minutter igjen fikk så Odd en redusering og blod på tann, og fire minutter på overtid utlikning til 3-3.

 

Hovedtrener Kent Karlsen konkluderte slik:

 

«Jeg synes vi gjennomfører en god match, der vi i store deler dominerer i banespillet. Jeg er meget fornøyd med løpskapasiteten, duellspillet og det vi gjør uten ball. Vi har mye å gå på med ball, spesielt i etablert spill, men kalenderen viser kun 1. februar. Så jeg er meget fornøyd med hvor vi står».

 

Neste helg setter 2005-gjengen turen til Skien på ny, for å møte Odd sitt 2005-lag

 

 

Post a Comment

FK Eik Tønsberg