«Gledelig å få en slik bekreftelse»

«Gledelig å få en slik bekreftelse»

FK Eik Tønsberg havnet under mot Pors på bortebane, men tok krigen og snudde kampen. Innstillingen og gjennomføringen gledet trener Ronny Johnsen.
 
Hovedtreneren var svært godt fornøyd med fredagens treningskamp borte mot Pors, da Tønsberg-gutta snudde 0-1 ved pause til 3-1-seier. Han satte spesielt pris på «karakteren» spillerne viste ved å snu kampen mot en fysisk sterk motstander, etter først å ha havnet under.

 

«Det er slike ting vi ser etter nå i treningskampene, og som det er veldig gledelig å få en bekreftelse på at vi har i dette laget. Da Pors tok ledelsen så jeg ingen som hang med hodet. I stedet tar vi krigen mot et godt og fysisk lag, og klarer å snu det», sier Johnsen.
 
Han mener FK Eik Tønsberg gjennomførte en god treningskamp med unntak av de første 20 minuttene.
 
«Vi slet litt da, og ble nok litt overrumplet. Vi klarte å justere og kom oss inn i kampen», sier Johnsen.
 
I tillegg til å matche Pors-spillerne i duellene, mener Johnsen at FK Eik viste seg som det beste fotballaget da de satte tre baller i nota i andre omgang.
 
«De gangene vi klarer å få ballen ned på bakken og er nøye pasningsspillet, syns jeg vi spiller Pors litt ut. Vi ser igjen en del av det vi trener på, og det er et godt tegn», sier Johnsen.
 
FK Eik Tønsberg har spilt tre treningskamper så langt denne vinteren. 4-0-tapet mot Eliteserie-laget Sandefjord Fotball er blitt etterfulgt av seier 2-0 over Teie og 3-1 over Pors.
 
FAKTA:
 
Treningskamp:

Pors – FK Eik Tønsberg 1-3 (1-0)

Mål for FKET: Tobias Gran Ali Dib, Anders Gustavsen
 
Disse startet for FKET: Mads Semb Cristophersen – Kristian Sletten, Jone B. Hammerli, Vemund Skar Roberg, Mats Holt – Nuredin Syla, Sabawon Shamohammad, Ulrich Glandberger, Joel Mutombo Massini – Tobias Gran, Anders Gustavsen

Post a Comment

FK Eik Tønsberg