Treneren «mellomfornøyd» etter målshow

Treneren «mellomfornøyd» etter målshow

Unggutta til FK Eik Tønsberg ga seg ikke før det lå 11 baller i nettet bak bortelagets keeper. Det kunne og burde vært enda mer.

 

G16 tok i mot Store Bergan 2 til vinterseriekamp torsdag, og det ble som ventet storseier til hjemmelaget. Bergan skal ha skryt for å komme med høy motivasjon, klar plan og en meget opplagt keeper. Dette gjorde at Eik-gutta måtte bruke litt tid på å få satt kampen, men utover i andre omgang rant målene inn til totalt 11-1.

 

Trener Kent Karlsen var mellomfornøyd etter kampen:

 

«Det er fint å være igang med vinterserien og få en god start. Resultatet ble ganske overlegent, men vi hadde likevel en svak periode i første omgang der vi ble altfor upresise og utålmodige. Vi retter på det inn mot 2. omgang, derav bedre spill og større uttelling. Vi bruker alltid vinterserien som en del av oppkjøringen, og det er veldig bra at 18 spillere fikk mimimum én omgang i matchen».

 

FAKTA:

Vinterserien, G16:

FK Eik Tønsberg – Store Bergan. 11-1

Målscorere: Jonas Aannestad, Jørgen Viken, Amund Engseth 4, Thomas Schlytter-Henrichsen, Sheeroan Jamil, Oliver Nordahl 2, Max Rosland

 

 

Post a Comment

FK Eik Tønsberg