Ny imponerende forestilling av Eik-talentene

Ny imponerende forestilling av Eik-talentene

U15-gjengen til FK Eik Tønsberg spilte i helgen treningskamp mot fjorårets Oslomestere Fornebu FK. Og talentene fra Tønsberg leverte en meget sterk prestasjon.

For ett år siden møttes lagene også i treningskamp, da ble det 0-0. Begge lag hadde stor suksess i 2019, og det var derfor en fin referanse for Eik-gutta. Fornebu kom også nylig hjem fra en uke i Spania på treningsleir, og var godt forberedt til kampen.

Eik viste at det er mulig å bli god med kortreist trening også, og tok umiddelbart tak i kampen. Laget gjennomfører en førsteomgang som er meget sterk, og fillerister til tider Oslo-laget. Til pause stod det 3-0 etter meget solid spill både offensivt og defensivt.

Andre omgang begynte som første omgang hadde utartet seg, og 4-0 kom 12 sekunder etter avspark! Utover ble omgangen noe mer rotete, og Fornebu fikk være litt med i kampen. Eik gikk også opp til 5-0 før et trøstemål ble forært mot slutten. Sluttresultat 5-1.

Totalt sett en ny meget sterk gjennomkjøring for de unge gutta, og de viser igjen at de kan spille god fotball mot lag som holder nasjonalt nivå. Hovedtrener Kent Karlsen var svært fornøyd etter kampen:

«Det var en imponerende maktdemonstrasjon i første omgang. Vi startet 2. omgang med scoring etter 12 sekunder uten at motstanderen var nær ballen. Tidvis var det også mange fine prestasjoner i 2. omgang mot en sterk motstander, samtidig har vi fortsatt mer å gå på både offensivt og defensivt. Spesielt det å være mer tålmodig med ballen i laget. Men, vi er i god rute inn mot seriestart», sier Karlsen.

Målene søndag ble satt inn av Amund Engseth 2, Benjamin Hellum Andersen, Thomas Schlytter-Henrichsen og Sheeroan Jamil.

Dette var også inngangen til en hektisk kampperiode for U15 og U16. Fredag venter ny kamp i vinterserien borte mot Nesjar, før kretsmesterne fra Østfold i 2005-årgangen kommer på besøk for U15-kamp Søndag 08.03 kl 1300 på Eikbanen. 12. mars er det så siste innledende kamp i vinterserien for U16 med hjemmekamp mot GØIF.

Se høydepunktene fra kampen mot Fornebu FK:
 

 

Post a Comment

FK Eik Tønsberg