FK Eik banket Godsets unggutter i Drammen

FK Eik Tønsberg slo et pur ungt Strømsgodset-mannskap 5-2 i Drammen fredag kveld. Veteran Christian Østli var tilbake på banen med to scoringer.
 
Det ble en forholdsvis enkel seier for Eik-gutta på Marienlyst. Ronny Johnsens assistent Per Egil Swift mener hjemmelaget fra Drammen bare holdt «middels 4. divisjonsstandard».
 
«Det var nesten et rent juniorlag vi møtte. Vi er fornøyd med mange av målene vi scoret, men burde nok scoret flere. Offensivt er det mye bra, men i organiseringen defensivt var dette kanskje et lite steg tilbake fra forrige kamp mot Halsen. Det er godt vi fortsatt har litt å jobbe med», sier Swift
 
FK Eik gikk opp i 3-0 etter to scoringer av Østli og en av Nuredin Syla i første omgang. Godset reduserte til 3-1 like før pause. Etter hvilen økte Daniel Ekeberg Mathisen til 4-1 før Godset reduserte på straffe. Stopper Vemund Roberg fastsatte sluttresultatet til 5-2.
 
«Vi var kanskje litt tunge i beina i dag, noe som kan ha sammenheng med treningsmengde», sier hjelpetrener Swift.
 
Han forteller at trenerteamet har jobbet mye i hele vinter med å spille inn en fast formasjon, og gjøre spillerne kjent i sine respektive roller.
 
«Vi har jobbe mye med å ha en formasjon vi kan stole på, med å vite hvor vi har hverandre defensivt», sier Swift.
 
I forrige treningskamp mot Halsen var det Sabawon «Saba» Shamohammad som opererte i den fremskutte midtbanerollen bak spissen. Mot Godsets juniorer spilte stli i den rollen, side «Saba» sto over med sykdom.
 
«Det er gledelig at Østli leverer. Han er en inspirator som er seriøs og profesjonell og holder seg i bra form. Det er ingenting som tilsier at han ikke skal holde koken denne sesongen også», sier Swift.
 
FAKTA:
 
Marienlyst Stadion, Drammen:
Strømsgodset 2 – FK EIK Tønsberg 2-5
Scoringer FK Eik: Christian Østli 2, Nuredin Syla, Daniel Ekeberg Mathisen, Vemund Skar Roberg

Post a Comment

FK Eik Tønsberg