DNB bekreftet som generalpartner

Det er en stor glede for FK Eik Tønsberg å kunne bekrefte at DNB blir klubbens generalpartner i sesongen 2020. Avtalen ble undertegnet mandag.
 
Sammenslåingen av FK Tønsberg og Eik IF Tønsberg var en realitet med virkning fra 1. januar 2020. Det har vært helt naturlig for den nye sammenslåtte klubben FK Eik Tønsberg å forsøke å få til en avtale med DNB, som har vært en stor og viktig sponsor for begge de tidligere klubbene gjennom de siste 40 år.
 
Mandag undertegnet partene en avtale som gjør DNB «Generalpartner» for FK Eik Tønsberg i 2020. Dette innebærer at DNB blir klubbens hovedsamarbeidspartner og at både A-laget og alle lag i breddeavdelingen skal spille med DNB-logo på draktene i kommende sesong.
 
«Avtalens omfang er stor og svært verdifull med tanke på det sportslige nivået klubben nå befinner seg på. Avtalen er i første omgang tegnet for ett år med opsjon på forlengelse», bekrefter markedsansvarlig Nick Sandberg i FK Eik Tønsberg.
 
Samarbeidsavtalen inneholder imidlertid langt mer enn bare logoeksponering på drakter og reklameskilt på Tønsberg Gressbane. DNB og FK Eik Tønsberg skal samarbeide om ulike aktiviteter og prosjekter, både på og utenfor banen, der DNB ønsker å benytte fotballen og klubben som et verktøy for å nå ut med sitt budskap om sine tjenester til medlemmer, supportere og andre fotball- og samfunnsinteresserte.
 
«DNB er den største banken i Tønsberg-regionen, og ser at prosjektet den nye klubben har satt i gang er et omdømmeprosjekt like mye som et fotballprosjekt. Med prosjektets fokus på bl.a. samfunnsansvar trekker DNB flere paralleller til egne verdier, samtidig som den nye klubbens omdømmeprosjekt svarer godt opp til DNBs strategi og ønske om å være den foretrukne banken for både nye og eksisterende innbyggere og bedrifter», sier banksjef Terje Solvik i DNB Vestfold nord.
 
For FK Eik Tønsberg er avtalen svært viktig og nærmest avgjørende for den satsningen som planlegges for å få Tønsberg tilbake på fotballkartet.
 
«I tillegg til at avtalen gir et viktig økonomisk bidrag til driften av klubben både i topp- og breddeavdelingen, vil avtaleinngåelsen også være sterkt signal til omgivelsene om at et stort selskap på konsernnivå har vurdert klubbens konsept som meget attraktivt og spennende. Klubben er sikre på at dette vil sikre et seriøst stempel på nysatsningen og skape ringer i vannet både for klubben og lokalmiljøet», sier Nick Sandberg.
 
«Det skjer mye spennende i Tønsberg-fotballen for tiden, med satsningen både i FK Eik Tønsberg og Flint med Johnsen/Riise i spissen, som vil skape mye engasjement og oppmerksomhet. Dette gir et godt utgangspunkt for samarbeidet mellom DNB og FK Eik Tønsberg», sier Terje Solvik.

Post a Comment

FK Eik Tønsberg