FK Eik-talent nærmer seg landslagsspill

FK Eik Tønsbergs Sander Holseter-Karlsen er tatt ut til Equinor Talentleir i slutten av mars. Spillerutvikler Jan Eddie Hansen mener 15-åringen har innstillingen som skal til for å lykkes.
 
Norges Fotballforbund (NFF) har tatt ut spillere til henholdsvis G15-landslaget, G15 skyggelandslag samt to G14-tropper som samles på Equinor Talentleir i Sarpsborg i slutten av mars. Tønsberg-gutten Sander Holseter-Karlsen er en del av G15 skyggelandslaget.
 
Den talentfulle midtbanespilleren er på full vei opp, og har allerede begynt å trene med Ronny Johnsens A-lag i FK Eik Tønsberg. Talentleiren er det nest øverste nivået i NFFs spillerutviklingsmodell, der det neste steget er å spille landskamper.
 
Spillerutvikler Jan Eddie Hansen i FK Eik Tønsberg mener uttaket er høyst fortjent.
 
«Sander er en type med store kvaliteter i alle spillets faser, og har den rette innstillingen for å gå hele veien», sier Hansen, som forteller at det er inspirerende å jobbe som spillerutvikler i den nye klubben.
 
«FK Eik Tønsberg kommer til å bli blant de aller beste på spillerutvikling. Vi ønsker å få frem typer som på sikt skal spille på A-laget og begeistre publikummet i Tønsberg på et godt nivå. Får vi frem spillere som går videre på et høyere nivå enn det klubben er, så er det bare en seier for et godt arbeid med spillerutvikling. Klubben har et kjempepotensiale på alle mulige måter, så det er spennende tider i møte», sier Hansen.
 

 
Bildetekst:
Sander Holseter-Karlsen har blant annet vært kaptein for kretslaget til NFF Vestfold.

Post a Comment

FK Eik Tønsberg