Full stopp for all fotballaktivitet

Tiltakene for å stoppe spredning av coronaviruset medfører full stopp for all form for trening, samlinger og kampaktivitet i fotballen.
 
Helsedirektoratet har vedtatt omfattende tiltak for å hindre spredning av coronaviruset (Covid-19) og for å bidra til å opprettholde nødvendige helse- og omsorgstjenester.
Les mer om tiltakene her: TRYKK HER (www.helsedirektoratet.no)
 
Disse tiltakene omfatter også fotballen, og dermed all aktivitet i FK Eik Tønsberg. Alle idrettsarrangementer og organisert idrettsaktivitet både innendørs og utendørs stoppes, i første omgang frem til 26. mars, men denne perioden vil høyst sannsynlig bli forlenget.
 
Da Helsedirektoratet offentliggjorde sine tiltak, hadde Norges Fotballforbund allerede vedtatt egne tiltak som omfatter at all breddeaktivitet stoppes ut april måned. NFF følger situasjonen tett og er sammen med NIF i løpende dialog med helsemyndighetene.
 
– Vi har over 370 000 aktive medlemmer, og veldig mange er involvert i fotballen på ulike måter hver eneste dag. NFF har et stort samfunnsansvar, og i likhet NIF og resten av Idretts-Norge tar vi situasjonen på alvor og følger rådene fra helsemyndighetene for å bidra til å begrense spredningen av koronaviruset, sier Pål Bjerketvedt, generalsekretær i Norges Fotballforbund.
 
Les mer på nettsidene til Norges Fotballforbund: TRYKK HER (NFF)

Post a Comment

FK Eik Tønsberg