«Rørt, imponert og motivert av guttenes egentrening»

«Rørt, imponert og motivert av guttenes egentrening»

Spillerne på FK Eik Tønsbergs ambisiøse G16-lag har imponert trenerne sine etter at koronaviruset satte en stopper for all organisert fotballaktivitet. Se herlig video som viser hvordan gutta trener alternativt.
 
I karanteneperioden hvor det ikke er tillatt med fellestreninger så har det blitt publisert et ukesprogram som guttene skal følge. Hver dag publiseres det en tråd i guttenes Facebook-forum hvor de rapporterer inn treningen. Hvordan dette gjøres er valgfritt.
 
I videoen er noen av videoene som er sendt inn, og som viser engasjementet guttene har til trening. Alt fra løpstrening, hurtighet, styrke, finter og ball-lek står på programmet.
 
«Det er imponerende å se hvilket engasjement guttene legger i treningen hver eneste dag, hvor de må trene seg selv. Vi som trenere blir rørt, imponert og motivert av dette», sier hovedtrener KentKarlsen.
 
Flere av spillerne forteller også om at de blir motivert til å trene når de ser hva de andre gjør, og at de derfor trener mer selv også.
 
Laget har lagt bak seg en solid vintertrening, og det er en spillergruppe med høy treningsmotivasjon og fotballglede. Med treningen som legges ned i denne perioden er ønsket at de skal bruke perioden til å utvikle seg fysisk, og ikke minst klare den mentale utfordringen det er å trene selv.
 
Egentrening er en ekstremt viktig grunnsten i det å utvikle seg som fotballspiller, og denne perioden gir en bratt læringskurve. Samtidig er vi ydmyke for at det ikke alltid er like gøy å skulle trene, og at det er lov å ikke trene enkelte dager.
 
VIDEO FINNER DU HER:
 

 

Post a Comment

FK Eik Tønsberg