Dette brødet skal hjelpe både byen og klubben

FK Eik Tønsberg, Tønsberglivet og Kirkens Bymisjon står sammen og sørger for mennesker som har det ekstra vanskelig.
 
Nå lanseres det nye brødet «Tønsberg Brød» i butikker over hele Vestfold.
 
– Ved å kjøpe dette brødet bidrar du samtidig økonomisk til FK Eik Tønsberg, Tønsberglivet og Kirkens Bymisjons. Hvis mange kjøper brødet vil det bety veldig mye for organisasjonenes arbeid i byen, sier Nick Sandberg i FK Eik Tønsberg.
 
Brødet er en relansering av det som tidligere var «FK Tønsberg Brød». Brødet er nå omdøpt til «Tønsberg Brød», og deler av inntekten går altså til gode formål.
 
– Det er ekstra mange som trenger hjelp med mat i disse dager, og i dag deler Kirkens Bymisjon ut «Tønsberg Brød» til enkeltpersoner og familier som de har kontakt med i lokalsamfunnet. Mat er et bidrag som betyr mye både for de som deler ut, og for de som mottar mat, sier Eric Laetare i Kirkens Bymisjon.
 
– Tønsberglivet ønsker å bidra til utvikling av lokalsamfunnet bl.a. ved omdømmearbeidet for regionen. I forbindelse med Korona-utbruddet har vi også tatt initiativ til «Tønsberg hjelper» og salg av dette brødet passer også utmerket inn i denne sammenhengen, sier omdømme- og kommunikasjonssjef Charlotte Svensen i Tønsberglivet.
 
– Satsningen på toppfotballen handler om mye mer enn bare å spille ball. Det handler om å styrke hele byen. Vi skal jobbe sammen om å skape omsorg, omdømme og selvfølgelig jobbe hardt for opprykk også, forklarer Sandberg.
 
Bildetekst øverst i saken:
Fra venstre; Kristine Rydningen og Anne Guri Amundsen fra Kirkens Bymisjon pakker dagens matkasser til familier som trenger en ekstra hånd.

Post a Comment