Skade setter stopper for videre satsing

Jonas Johansen var både sulten og klar til å gi gass for nystiftede FK Eik Tønsberg. Nå setter en ankelskade en stopper for satsingen til 25-åringen.
 
– Akkurat nå er situasjonen min sånn at fotball ikke er en mulighet, forteller Johansen, som skrev kontrakt i vinter og var klar til å kjempe om en plass i Ronny Johnsens startellever.
 
Slik blir det ikke. Johansen har slitt med ankelproblemer i mange år, også i vinter. Nå har den tvunget ham til å sette fotballsatsingen i perspektiv.
 
– Jeg jobber fortsatt med å få ankelen bra igjen etter den siste operasjonen. Om jeg kommer til å spille fotball igjen får tiden vise. I tillegg til dette har jeg fått en datter som krever både tid og oppmerksomhet, og prioriteringene mine har derfor tatt en ny vending, forteller Johansen, som har planer om å starte på elektrikerutdanning til høsten.
 
Stortalent
 
Den lynraske angrepsspilleren har vært ansett som et stort talent i flere år, og prøvde seg en periode i Strømsgodset. Listen over klubber Johansen har representert er som følger: Slagen, Flint, FK Tønsberg, Strømsgodset, tilbake til FK Tønsberg, utlån til Ørn Horten, tilbake til FK Tønsberg og senest Eik.
 
Dersom ankelen blir bra og tillater videre spill, er planen nå at det skal skje i Flint.
 
– Jeg vender tilbake til Flint, der jeg var i mine ungdomsår. Hvilket nivå det blir på er usikkert, men ønsket er selvfølgelig å spille så høyt som mulig. Det kommer imidlertid helt an på ankelen. For meg er helsa viktigst og det jeg ønsker å prioritere nå, sier Johansen.
 
Uviss fremtid
 
Dersom ankelen ikke skulle bli hundre prosent bra igjen, håper han likevel at han kan fortsette å snøre på seg fotballskoene med jevne eller ujevne mellomrom.
 
– Jeg håper i alle fall at den da kan tåle en kamp i ny og ne i lavere divisjoner. Det sitter veldig langt inne å skulle kutte ut fotballen helt, sier Johansen.
 
Eik-trener Ronny Johnsen ønsker 25-åringen lykke til på veien.
 
– Jonas valgte å gå til Flint. Vi håper at skaden leger seg fort, slik at vi kan se ham på banen igjen. Vi ønsker ham lykke til, sier Johnsen.
 
FK Eik Tønsberg takker Jonas Johansen for innsatsen både i FKTs røde og Eiks hvite og sorte drakt de siste årene.

Post a Comment

FK Eik Tønsberg