Møter Flint til juniorkamp på lørdag

Møter Flint til juniorkamp på lørdag

Sulteforet på lokal fotball? Lørdag kan du se FK Eik Tønsbergs beste unggutter i aksjon mot juniorene til byrival Flint. Kampen spilles på Løveid med kampstart 14.00.

Som for resten av breddefotballen og barne- og ungdomsfotballen i Norge er det fortsatt helt i det blå om og når sesongen 2020 starter og slutter for de ulike lagene i FK Eik Tønsberg. Dermed benyttes de mulighetene som finnes for kamptrening innenfor gjeldende nasjonale retningslinjer.

For juniorene i klubben, som både skal spille i 4. divisjon i Vestfold og i G19 Interkrets, startet treningen etter sommerferien opp igjen 20. juli. Lørdag 1. august er det klart for første treningskamp, mot nabo Flint på bortebane.

For alle som er sulteforet på lokalfotball er det bare å finne veien til Løveid klokken 14.00 for å se klubbenes unge håpefulle i aksjon. Ifølge Kjetil Moen i trenerteamet er det viktigste med treningskampen at spillerne nå skal få kampminutter i kroppen.

– Dernest er det noen spesifikke roller som det skal øves på både offensivt og defensivt, samt at vi vil få en pekepinn på fysisk kapasitet hos de ulike spillerne, sier Moen.

FK Eik-juniorene rakk å spille tre kamper i vinterserien i februar og mars før coronapandemien satte en stopper for videre aktivitet. Det endte med uavgjort 2-2 mot nettopp Flint, samt to klare seiere mot Gullaug/Holmestrand (9-1) og Stokke (5-1).

Post a Comment

FK Eik Tønsberg