Ny sponsor – Bademiljø (Henriksen Rørleggerbedrift AS)

Bademiljø i Tønsberg, Henriksen Rørleggerbedrift har inngått sponsoravtale med FK Eik Tønsberg!

Bademiljø i Tønsberg, Henriksen Rørleggerbedrift har inngått sponsoravtale med FK Eik Tønsberg!

I tillegg til at klubben får midler tilbys alle medlemmer (og alle medlemmers husstand) en fordelsavtale der det gis rabatt på rørleggertjenester og rør og deler.

Henriksen Rørleggerbedrift tilbyr alt av rørleggertjenester, og har i tillegg spesialisert seg på totalrehabilitering av bad. De har en flott butikk med mange utstillinger i Narverødveien 32, og alle er hjertelig velkommen til å ta en tur innom.

HENRIKSEN RØR 140 ÅR er tittelen på en rykende fersk låt som akkurat er sluppet og ligger tilgjengelig på alle de store strømmetjenestene. I forbindelse med at firmaet faktisk feirer 140 år i år har daglig leder, Torbjørn Krämer, laget en jubileumslåt til firmaet, og låta er sunget inn og produsert av sjefen sjøl. Vi vedlegger linken under, så er det bare å klikke og få låta helt gratis ut av en høyttaler nær deg!

 

 

Post a Comment

FK Eik Tønsberg