Pella etter kampen mot Kråkerøy: – Vi får til det vi trener på

Pella etter kampen mot Kråkerøy: – Vi får til det vi trener på

Det ble sier 0-4 borte mot Kråkerøy på lørdag. Etter 0-1 til pause løsnet det skikkelig i andreomgang og vi putta tre mål til etter mye godt spill. Her er Pellas oppsummering etter kampen.

 

– Vi er godt fornøyde med kampen mot Kråkerøy, kanskje den beste kampen vi har spilt rent spillemessig i år. Nå er det kun den femte obligatoriske kampen om vi regner med cupkampen mot Odd, men vi er fornøyde med hvordan vi fremstår. Vi får til litt av spillet vi trener på, slipper til få sjanser og skaper en god del sjanser, spesielt i andre omgang.

 

Før kampen var dere opptatt av høyt tempo og få touch på ball. Hvordan fungerte det?

– Kråkerøy er et fysisk tøft lag, så vi regnet med at det skulle bli slått mye langt og at det skulle bli en del dødballer. Vi var aggressive i presset vårt og med robuste spillere som Vemund og Lars, ble det færre dueller enn vi trodde.

 

Noen spillere som utmerker seg og som du har lyst til å trekke fram?

– Jeg synes alle gutta sto på, men Kristian Rinaldo var kanskje litt over de andre. Det går på at han slår gode, presise dødballer og leser spillet kjapt. Å få inn Kristian har ikke bare betydd mer konkurranse, han er også en spiller som kan avgjøre matcher. Kristian er erfaring fra høyere nivå og setter standarden på treninger, han vet hva som må til og de andre ser hva som kreves.

 

Hva blir fokus denne uka og fram mot Oppsal-kampen på lørdag?

– Det blir å glemme denne matchen, så begynner vi allerede mandag med å se framover. Oppsal fokuserer vi ikke så mye på før torsdag eller fredag, det viktigste er å ha gode treninger. Oppsal er et lag vi regner med kommer til å være helt der oppe, de tapte borte mot Hønefoss sist, men med denne korte sesongen blir det som en cupfinale hver gang.

 

Ny kamp på lørdag

Våre mål i lørdagens kamp ble scoret av Kristian Rinaldo Pedersen, Anders Nygaard, Lars Grorud og Harald Danielsen. Neste kamp er førstkommende lørdag klokka 14.00 hjemme mot Oslo-laget Oppsal.

1 Comment

  • Terje Grawford Møyland
    30. august 2021

    Enig med Pella i det han sier om Kristian.

Post a Comment

FK Eik Tønsberg