– Nøkkelen blir å gjenskape gode prestasjoner

– Nøkkelen blir å gjenskape gode prestasjoner

Kristian Rinaldo Pedersen strålte fra sin midtbaneposisjon i sist kamp mot Kråkerøy. Nå er han klar for å ta regien borte mot andrelaget til Sarpsborg 08.

– Vår inngang til denne kampen må være at vi skal ta med oss det vi var gode på i forrige kamp og gå for å styre kampen. Vi fikk vist at vi er et godt fotballag, nøkkelen framover blir å gjenskape gode prestasjoner.

Kristian Rinaldo Pedersen er krystallklar når han blir spurt om mandagens kamp i Sarpsborg. Midtbaneeleganten slet med en forkjølelse etter kampen mot Kråkerøy og fikk ikke trent for fullt før mot slutten av forrige uke, men er nå klar for å fortsette det gode spillet. Koronatest er gjennomført med negativt svar og kroppen er fin igjen.

– Mot Kråkerøy fikk jeg vist litt av det jeg har å bidra med. De første kampene var det mer duellspill, kriging og tidvis Hawaii-fotball som ikke passer min spillestil så godt. Med mer etablert angrepsspill kommer mine ferdigheter mer til rette.

Værflyktning

29-åringen fra Stavanger kom til Tønsberg i 2012 for å studere på Bakkenteigen. Nesten 10 år og en bachelorgrad i idrett, ernæring og helse senere, er han fortsatt i byen, til tross for at all familie fortsatt er i hjembyen.

Nå bor han på Ringshaug, jobber som lærer på Wang Ung og trives godt både i Tønsberg og i Vestfold. Kombinasjonen av trivsel og fraværet av ruskete Rogalandsvær, gjør at han foreløpig ikke har noen planer om å vende nesa hjemover.

Har trenerambisjoner

Før han kom til Tønsberg spilte Kristian for Stavanger IF på nivå tre. Her i distriktet har han spilt for FK Tønsberg (2012), Ørn-Horten og Flint før FK Eik Tønsberg. I løpet av disse årene har han også trent guttelag på Flint og i Sandefjord Fotball. Ved siden av å spille for FK Eik Tønsberg trener han nå Flints G16-lag, noe som passer godt med Kristians ambisjoner om å bli trener. En av gutta på laget han trener er forøvrig Lukas, sønnen til trener Ronny Johnsen, ifølge Kristian en spennende offensiv spiller med alle forutsetninger for å nå langt.

– Jeg har det strålende og er godt fornøyd med klubbyttet. Jeg har stor tro på trenerteamet i FK Eik Tønsberg, og er glad for at jeg kan spille for klubben samtidig som jeg kan utvikle meg som trener og ta med meg mest mulig kompetanse.

Post a Comment

FK Eik Tønsberg