Uforutsigbar motstander i vente

Uforutsigbar motstander i vente

Mandag kveld møter vi rekruttene til Sarpsborg 08. Sarpingene tapte for Flint i sist kamp, men det betyr ikke at det blir en lett oppgave, ifølge hovedtrener Ronny Johnsen. 

 

I og med at kampen mot Oppsal som skulle vært spilt lørdag 4. september ble utsatt, er det to uker siden siste kamp da vi møtte Kråkerøy på bortebane. Til tross for noen småskader og at tre spillere er uaktuelle til kampen, gleder Ronny og gutta seg til å dra over fjorden.

 

Vanskelig å bedømme

– Det er litt vanskelig å si hva som venter oss i denne kampen. Jeg så laget i sist kamp mot Flint hvor de tapte 0-4 på Løveid. Det er et lag som i utgangspunktet har masse potensiale når de først gidder, men det er også vanskelig å bedømme fordi det spørs hvilke spillere de har med og hvor mye innsats de legger ned. Det er rett og slett en uforutsigbar motstander, sier Ronny Johnsen.

 

God bane en fordel

Én ting som ikke er uforutsigbart, er hvor kampen skal gå. Den skal nemlig spilles på kunstgress på Sarpsborg stadion. Her har det vært stadion siden 1930, kunstgress ble første gang lagt i 2009.

 

–  Det jeg vet er at dette er en god kunstgressbane som skal passe oss godt. Gutta kan glede seg til å spille på en fin bane, for oss har det faktisk mye å si. Vi ønsker å spille så bra fotball langs bakken som mulig, det kan være vanskelig på en del kunstgressbaner når de blir for tørre, slik er det ikke på Sarpsborg stadion. Borte mot Kråkerøy var det også en bra bane, da ser vi med en gang at gutta slipper ned skuldrene og koser seg. De kan glede seg til å spille på en god bane der borte, sier Johnsen.

 

Skadesituasjon

Våre gutter har lagt bak seg en god treningsuke. Det er noen småskader i troppen, blant annet er Mads Lien Jensen, Anders Nygaard og Joel Massini uaktuelle til mandagens kamp.

 

– Vi skulle gjerne hatt den kampen mot Oppsal forrige helg, men det er sånn det er. Nå gleder vi oss til kamp, selv om det bare er to uker føler vi at det en stund siden, avslutter Ronny Johnsen.

Post a Comment

FK Eik Tønsberg