Trofast murmester

Trofast murmester

For Murmester Dag Arne Nilsen er det en selvfølge å støtte FK Eik Tønsberg.

 

Murmester Dag Arne Nilsen har vært med på sponsorsida i Eik helt siden firmaet ble startet i 1986. 35 år og mange sportslige opp- og nedturer senere, er han en av den nye klubben FK EiK Tønsbergs solide støttespillere.

 

Å støtte den nye klubben er helt naturlig for Dag Arne. Han har sparka ball i Eik siden han var fem år, var en av klippene på laget i glansdagene på 80-tallet og spiller fortsatt fotball, nå på Eik Veteran.

 

– Da vi starta å sponse hadde vi reklame over høyttalerne på Gressbanen med slagordet «fortvil ikke, jeg murer bedre enn jeg spiller». Det går nedover med fotballen for egen del nå, men jeg holder meg i gang. Jeg holder på så lenge jeg løper fra Terje Børstad og de andre, ler fotball- og sponsorveteranen som fyller 61 i november.

 

Tilbake til røttene

Nilsen er glad for at man har gått tilbake til røttene i etableringen av FK Eik Tønsberg. Han mener forutsetningene for å lykkes er gode med det grunnlaget som er nå.

 

–Klubben har fått med seg sentrale folk videre, det er jo folk rundt laget som har vært med i 30 år. Spillere og trenere fra Eik samles igjen og det er nesten som i gamle dager med Ørn og Eik i toppen. Kommer det enda flere sponsorer inn slik at vi får styrket økonomien, har jeg tro på at vi kan komme oss opp igjen. Området har utrolig mange talenter, så det er viktig at vi samles om én klubb.

Stor verdi av sponsing

Murmesteren er ikke i tvil om verdien av å være med og støtte klubben. Han forteller at det stadig vekk er nye kunder som ringer fordi de har sett en annonse eller hørt firmanavnet i en eller sammenheng. Nilsen har flere ganger deltatt på frokostmøter og ulike sponsortreff som klubben arrangerer. Han ser stor verdi av kontaktene som skapes gjennom ulike treff med klubbens sponsorer og støttespillere.

 

– Det er alltid hyggelig å treffe nye folk, noen ganger treffer vi også nye kunder på sponsortreffene. Jeg håper enda flere ser verdien av å sponse klubben fordi det er en god arena for å gjøre firmaet kjent og for å knytte kontakter, sier Nilsen.

 

Helstøpte tjenester

I tillegg til hovedkontoret i Tønsberg, har Murmester Dag Arne Nilsen avdelinger i Sandefjord og på Kongsberg. Til sammen er de nærmere 100 medarbeidere som står på for å levere helstøpte tjenester fra A til Å. Firmaet leverer alt av tjenester innen mur, betong, flis og piper.

 

Firmaet ble nylig kjøpt opp av Håndverksgruppen, en kjede med profesjonelle håndverksbedrifter over hele landet. Nilsen kan betrygge kundene om at firmaet fortsetter akkurat som før. Den eneste synlige endringen blir at Håndverksgruppen-logoen blir lagt til på de mange bilene som hver dag kjører rundt og hjelper både private og næringskunder med ulike murertjenester.

 

– Dette handler om å trygge arbeidsplasser, og at vi skal stå enda sterkere overfor forsikringskundene og de andre store kundene våre. Vi skal fortsatt være lokale og støtte lokalt, sier Dag Arne Nilsen.

 

Mer info

Du kan lese mer om Murmester Dag Arne Nilsen på www.murmesterdagarnenilsen.no

Post a Comment

FK Eik Tønsberg