Proffe byggevarefolk

Proffe byggevarefolk

Byggmakker Proff Tønsberg holder til i Fjordgaten 2, nærmere bestemt i bygget der Carlsen Fritzøe tidligere hadde sitt byggevarehus. Omprofileringen fra CF til Byggmakker skjedde i mars i år.

 

«Proff-laget» til Byggmakker i Tønsberg består av til sammen elleve dedikerte butikkmedarbeidere, selgere og lagerekspeditører under daglig ledelse av «lagkaptein» Ståle Tanum.

 

– At vi er et såkalt proffsenter betyr at våre kunder ikke først og fremst er mannen i gata, men den profesjonelle byggevarekunden. Vi leverer trelast, byggevare, verktøy, dører og vinduer og alt annet du kan finne i et byggevarehus og som proffen trenger.

 

– Vi sponser FK Eik Tønsberg fordi vi ønsker å få fram navnet vårt. Vi har tidligere vært med og sponsa Eik og da var det naturlig for oss å støtte FK Eik Tønsberg. Vi liker at det er en stor breddeklubb og det passer oss godt at vi bidrar til både bredde og toppsatsning, sier Tanum.

 

Håper på suksess

Tanum og kollegene på anlegget i Tønsberg er fotballinteresserte. Hver mandag er det livlig prat over fotballtabeller og helgens fotballresultater. Tanum bor i nabobyen Larvik, men er såpass engasjert i hva som skjer i Tønsberg at han nå håper på sportslig suksess for fotballen her i byen.

 

– Tønsberg er en relativt stor by og det er mange gode talenter her. Derfor bør det være mulig å få til noe, det hadde vært hyggelig om Tønsberg hadde fått en klubb lenger opp i systemet. Vi heier på FK Eik Tønsberg, smiler den daglige lederen.

 

Et godt valg

Byggmakker Proff Tønsberg er en solid bedrift hvor flere av medarbeiderne har vært med ei stund og derfor har et godt navn i bransjen.

 

– Hvis jeg skal gi deg tre grunner til hvorfor proffen skal velge oss framfor konkurrentene, må det bli folka våre, servicen vi tilbyr og at vi er dyktige på å levere ut på byggeplass, sier Ståle Tanum.

Post a Comment

FK Eik Tønsberg