Kontrollert seier mot Åssiden

Kontrollert seier mot Åssiden

Vi vinner 4-0 borte mot Åssiden i Drammen. Nå venter en spennende uke med to kamper, begge hjemme på Gressbanen.

 

Målene i lørdagens kamp kom i det 32. minutt ved Marius Brinck Rygel, før Markus Brændsrød setter to kjappe i det 54. og 59. minutt. Trym Blauw fikser mål nummer fire rett før slutt.

 

Lørdagens seier betyr at vi står med 16 poeng etter seks spilte kamper, fasit så langt er fem seire og en uavgjort. Første kamp denne uka er på onsdag når vi spiller den utsatte kampen mot Oppsal. Søndag kommer Strømsgodsets andrelag på besøk. Nettopp disse to lagene møttes sist fredag, resultatet her ble seier 5-1 til Strømsgodset 2.

 

Fornøyd Barland

Assistenttrener Christopher Barland var godt fornøyd etter seieren mot Åssiden.

 

– Dette var som vi håpet på, nemlig at vi skulle ha kontroll og ikke gå på en smell. Jeg er veldig fornøyd med inngangen til kampen og profesjonaliteten som gutta viser. Når vi ligger der vi gjør og Åssiden sliter helt i bunnen av tabellen, er det fort gjort å undervurdere motstanderen. Men vi ser at gutta er konsentrerte og gjør det de skal, vi ser det på treningsarbeidet hele uka i forkant og vi merker det på hele spillergruppa. Åssiden har vel to halvsjanser i løpet av 90 minutter. Det er spesielt gøy at «Mini» (Brændsrød) scorer to mål i tillegg til at han har en assist. Han har vært en av våre beste spillere i hver kamp, det er bare scoringene som har mangla, sier Barland.

 

Flere endringer

Det var noen endringer i startoppstillingen fra sist kamp mot Sarpsborg 2. Blant annet startet Anders Gustavsen og Daniel Mathisen. Barland forklarer:

 

– Gussi starter fordi han har vært bra på trening og fordi vi forventa et litt annet kampbilde enn i de andre kampene med en motstander som ville ligge lavt. Daniel Mathisen har hatt problemer med kneet, men fikk sine første minutter i tredje divisjon mot Sarpsborg 08 tidligere i uka. Han har spilt noen gode kamper for rekruttlaget, og i kampen mot Åssiden blir han bare bedre og bedre utover i kampen.

 

Som mot Sarpsborg 08 2 startet Jonathan Elias Svendsen også denne gangen. Han reiste for å studere i Kristiansand tidligere i sommer, men kom tilbake til FK Eik Tønsberg etter kort tid. Svendsen er født i 2001 og er ifølge Barland en lovende ung midtbanespiller.

 

– Det er godt å se at også Svendsen har kommet i gang, han er en anvendelig spiller som både kan spille offensiv og dyp midtbane. Det er tøft om plassene på midtbanen nå, sier Barland.

 

Rolige dager inn mot kamp

Fokus de neste dagene blir å få restituert og å forberede seg best mulig på kampene som venter.

 

– Det blir en viktig og morsom uke. Jeg anser onsdagens motstander Oppsal som et av de bedre lagene i divisjonen. Det er et bra spillende lag som ligner litt på Follo, i den kampen hadde vi problemer i frispillinga, så vi er nødt til å være på. At de tapte klart for Godset 2 legger jeg ikke så mye vekt på, Godset stilte et sterkt lag i den kampen, sier Barland.

 

Nygammelt kallenavn

Lørdagens tomålscorer Markus Brændsrød var også fornøyd etter kampen mot Åssiden.

 

– Jeg føler jeg har gjort gode matcher fram til nå. Så lenge vi vinner er det egentlig det samme om jeg scorer eller ikke, selv om det selvfølgelig alltid er deilig å score mål. Nå blir det viktig å gjøre jobben mellom matchene og gjøre seg klar til kamp, sier Brændsrød som etter hjemkomsten til Tønsberg igjen blir kalt «Mini».

 

– Jeg har hatt kallenavnet fra jeg var liten, men ikke hørt det siden jeg forlot Tønsberg.

Post a Comment

FK Eik Tønsberg