Oppsals trener: – Vi trives godt som underdogs

Oppsals trener: – Vi trives godt som underdogs

Onsdag kveld kommer Oppsal på besøk på Gressbanen. Vi har sett litt på statistikken så langt i sesongen, og tatt en prat med Oppsals trener.

 

Så langt har sesongen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 2, gitt oss fem seire og en uavgjort. Vi har scoret 16 mål og sluppet inn kun 2. Målscorere er Østli, Gustavsen, Grorud, Brændsrød og Rygel som alle har to mål hver, mens Jensen, Roberg, Rinaldo Pedersen, Nygaard, Danielsen og Blauw har ett mål.

 

Av våre 16 mål har fem kommet i første omgang, mens 11 har blitt scoret i løpet av andreomgang. Av målene som er scoret i andreomgang, har hele fem kommet i løpet av kampenes aller siste minutter. Det tidligste målet vi har scoret i en kamp er etter 15 minutter, det var Jensens frisparkperle i bortekampen mot Pors.

 

Gleder seg til Tønsbergtur

Onsdag er det Oslolaget Oppsal som kommer på besøk. Laget regnes som en av opprykksfavorittene, men ligger foreløpig ikke i noen opprykksposisjon. På de seks kampene blåtrøyene har spilt, er det blitt totalt åtte poeng, fordelt på to seire, to uavgjort og to tap.

 

Poengene laget har fått har kommet etter seire hjemme mot Pors og Åssiden, mens det har blitt poengdeling mot Follo hjemme og Mjøndalen 2 borte. Tapene har kommet mot Hønefoss og Godset 2, begge på bortebane. Sportssjef og hovedtrener for Oppsal, Roy Arne Berg, gleder seg til å komme til Tønsberg.

 

– Dette blir en knalltøff kamp hvor vi får gode referanser på hva det vil si å være et topplag. FK Eik Tønsberg har flere profilerte spillere og ikke minst flere spennende, unge spillere.

 

Dere er tippa i toppen av mange, hva tenker du om første del av sesongen?

– Det har vært et generasjonsskifte hos oss, hvor flere av de «eldre» som spilte for oss i PostNord-ligaen nå er ute. Vi bygger et nytt lag og ønsker å være med i toppen. Jeg vil ikke si at sesongstarten har vært skuffende, vi ble kraftig slått av et sterkt Godset 2 og slet også mot Mjøndalen 2, men der klarte vi å mobilisere i andreomgang og få med oss poeng.

 

Dere har kun tatt ett poeng på bortebane på de seks kampene dere har spilt, hva tenker du om det?

– Akkurat det har vi lyst til å snu, for vi er ikke fornøyde med kun ett poeng på bortebane. I denne avdelingen er det tøffe kamper hele veien, og vi vil bare ta den trepoengeren på bortebane så fort som mulig. Vi vet at FK Eik Tønsberg er et godt lag og storfavoritter i denne kampen, men så trives vi ganske godt som underdogs også. Vi føler at vi har alt å vinne og at FK Eik Tønsberg har alt å tape mot våre unggutter. For oss er det utviklende å spille i en tøff avdeling, fordi vi hele veien får gode referansekamper som setter standarden for videre utvikling.

 

Velkommen på kamp

Onsdagens kamp starter klokken 19.00. Vi ønsker Oppsal og publikum velkommen til Gressbanen!

1 Comment

  • Terje Grawford Møyland
    20. september 2021

    Jeg kommer og skriker.

Post a Comment

FK Eik Tønsberg