Vinner på rotete dag

Vinner på rotete dag

Ny seier og tabelltopp etter at vi endelig fikk spilt den utsatte kampen mot Oppsal.

 

– Vi vinner på en litt rotete dag fra vår side. Det sa hovedtrener Ronny Johnsen etter 4-1 seieren i onsdagens kamp på Gressbanen.

 

Etter tre strake bortekamper var det endelig tid for hjemmekamp igjen. Med begynnende høstfølelse og flomlys, lå alt til rette for en fin fotballkveld. Og det ble det, til tross for en ikke altfor velspilt kamp.

 

– Vi er fornøyde med seier, selv om vi ikke spiller vår beste kamp. Oppsal skaper ikke all verden og seier er seier, sa Johnsen etter kampslutt.

 

Endringer fra sist kamp

Startelleveren i kampen var Tobias Midtlyng, Marius Brinck Rygel, Lars Grorud, Vemund Skar Roberg, Harald Danielsen, Kristian Rinaldo Pedersen, Christian Foss Hargott, Anders Nygaard, Trym Blaauw, Markus Dahlen Brændsrød og Anders Gustavsen.

 

Dette betyr at det var to bytter fra laget som startet bortekampen mot Åssiden, nemlig Hargott for Jonathan Elias Svendsen og Blaauw for Daniel Eikeberg Mathisen.

 

To tomålscorere

Vi tar ledelsen i det sjette minutt ved Anders Gustavsen som setter ballen i nettaket etter en nydelig frispilling fra Rinaldo Pedersen. Oppsal utligner etter drøye ti minutter, men Dahlen Brændsrød setter så to raske i det 23. og 28 minutt.

 

Med 3-1 til pause så det riktig lyst ut og når Gustavsen setter sitt andre for kvelden i det 56. minutt, er kampen på mange måter avgjort. Etter dette blir det tidvis en svært rotete forestilling og slik blir det fram til kampen er ferdig. Vi var det klart beste laget, selv om Oppsal yppet seg ved enkelte anledninger.

 

Av kampens høydepunkter var definitivt Dahlen Brændsrøds luftige salto etter 2-1-scoringen, slik er det lenge siden vi har sett på Gressbanen.

 

Oppsals trener Roy Arne Berg sa følgende etter kampen:

– Vi møter et veldig godt lag. FK Eik Tønsberg er fysiske og robuste, mens vi blir litt puslete. Dere har virkelig noe godt og spennende på gang her.

 

Tabelltopp

Vi er nå på tabelltopp med 19 poeng etter syv spilte kamper. Bak følger Ørn med 16 poeng og bak der igjen Hønefoss med 14 poeng og en kamp mindre spilt. Slik tabellen ser ut nå kan det virke som at det vil være disse tre lagene som kommer til å kjempe i toppen utover høsten. Ned til lag fire og fem på tabellen, Follo og Pors, er det god avstand, henholdsvis 7 og 8 poeng.

 

Ny kamp søndag – får vi ny salto?

Allerede søndag er det ny kamp. Da kommer Strømsgodset 2 på besøk. Kampen starter klokka 14.00. Velkommen på kamp og til forhåpentligvis ny Dahlen Brændsrød-salto!

2 Comments

  • Øyvind Thorsen
    23. september 2021

    Ser ut som hele organisasjonen Eik Tønsberg drives fram med entusiasme, kunnskap og ferdigheter. Veldig moro å følge Eik Tønsberg igjen!

  • Øyvind Thorsen
    23. september 2021

    Det virker som hele organisasjonen Eik Tønsberg drives fram med entusiasme, kunnskap og ferdigheter. Veldig moro å se Eik Tønsberg igjen!.

Post a Comment

FK Eik Tønsberg