Sterk avslutning på svak kamp

Sterk avslutning på svak kamp

Uavgjort hjemme mot Godset 2 etter pangavslutning fra våre gutter.

 

Poengdeling hjemme mot Godset 2 er kanskje ikke det vi håpet på, men slik kampen utviklet seg må vi si oss fornøyde med ett poeng. Vi lå under med to mål til det 88. minutt og viste nok en gang voldsom styrke på slutten.

 

Christopher Barland var skuffet over det meste etter kampen.

– Dette var en dårlig kamp av oss. I første omgang er vi veldig svake, det er lite rytme og vi ser litt slitne ut. Kanskje er vi preget av at det har vært mange kamper i siste. Vi finner i hvert fall aldri rytmen, taper mange dueller, framstår oppjaget og skaper lite, sier assistenttreneren.

 

Viktig innbytter

Det var Strømsgodset som scoret først i søndagens kamp. Ungguttene fra Drammen utnyttet en overgang rett før pause og ledet fortjent 0-1 til pause. Av det som ellers skjedde i første omgang, må nevnes at Markus Dahlen Brændsrød måtte ut med en strekk etter 10 minutter.

 

Selv om vi kommer ut til andreomgang med mer energi og får satt et visst trykk på Strømsgodset, er det bortelaget som går opp til 0-2 på en kontring i det 57. minutt. Denne stillingen holder seg til det 88. minutt, da innbytter Nuredin Syla fikser 1-2 på frispark og tenner et lite håp om poeng. Heldigvis legger dommeren til noen minutter og etter heroisk innsats på slutten, skaffer Syla også et straffespark som Lars Grorud setter sikkert i mål i det 94. minutt.

 

Skryt til Nurre

– Strømsgodset er et bra lag, de er gode på overganger og straffer oss på det, men hadde vi klart å score litt tidligere i kampen, så tror jeg vi kunne vunnet. Avslutningen i dag er sykt sterk etter en dårlig førsteomgang. Gutta viser nok en gang ekstrem sterk mentalitet og det er en stor styrke at folk fra benken kan komme inn og påvirke kampen på en sånn måte som i dag. Jeg er skuffa over alt annet enn at vi klarer å komme tilbake, dette poenget kan vise seg å bli viktig, sier Barland.

 

Noen du har lyst til å trekke fram i dag?

– Det må være Nurre som kommer innpå og scorer, og i tillegg skaffer straffe, han fortjener ekstra skryt for det.

 

Terping på samhandling

Etter søndagens forestilling står vi med 20 poeng etter 8 kamper og innehar fortsatt tabelltopp. Neste kamp er borte mot Mjøndalen 2 mandag 4. oktober, før vi møter Ørn-Horten lørdag 9. oktober, på hjemmebane. Gutta fra Horten spilte 0-0 hjemme mot Pors Grenland denne runden. Hønefoss avslutter runden med hjemmekamp mot Mjøndalen 2, mandag 27.9.

 

Barland gleder seg nå til en uke i ro og fred på treningsfeltet.

– Det er veldig bra at vi nå får en full treningsuke. Vi er nødt til å jobbe med vårt eget spill og bli bedre for å være på toppen også når de fem siste kampene er spilt. Selv om vi vinner mot Oppsal og får uavgjort i dag, så er vi ikke på vårt beste i disse kampene. Med en god treningsuke er jeg sikker på at det blir bra, vi trenger å få terpet på samhandlingen igjen.

Post a Comment

FK Eik Tønsberg