FK Eik Tønsberg

Visjon – Misjon – Verdier

Lag Elite

Med nærmere 1000 medlemmer vil FK Eik Tønsberg bli en av Vestfold største klubber. Topp og bredde, gutter og jenter. Klubben har også tilrettelagt fotball for barn og voksne med funksjonsnedsettelse.

Ingenting skaper like mye oppmerksomhet som fotball på toppnivå internasjonalt, nasjonalt og/eller lokalt. Således er fotball et verktøy for å skape oppmerksomhet og bygge omdømme for alle byer, dette gjelder selvsagt også for Tønsberg.

Likeledes er et fotballag på toppnivå også med på å skape engasjement og stolthet lokalt slik at et topplag er et “rimelig” verktøy i markedsføringen av Tønsberg som et fint sted å bo og leve! Dette er viktig i en større sammenheng der byene konkurrerer om få attraktive bedrifter og personer til å etablere seg.

Det er mange år siden Tønsberg har hatt et lag i denne posisjonen, men «folk» prater om 80-tallet ennå! Når Teigen kom med helikopter, tribunen raste, «bollafinta», Thorstvedt og Soler…..Og mye av dette var en snakkis i hele landet! Tenk om vi kan gjenskape tilsvarende hendelser som vises på TV og omtales i riksmedia og at fulle tribuner på Gressbanen igjen blir en naturlig del av Tønsberglivet!

Sportslig satsning

Ronny Johnsen, Per Egil Swift og Fredrik Kjølner er tilbake på Idretten der det engang startet sammen med Christopher Barland. Gutta er klare for å gjøre en dugnad for å få Eik tilbake på fotballkartet. Nøkkelordet er lokal forankring. Det gjelder ikke bare på trenersiden men også på spillersiden. Det kryr av talenter i Tønsberg og 2004 og 2005 årgangen er indrefilen og gullet vårt. Disse skal foredles med Vestfolds beste G16 satsing.

Vårt A-lag og Rekruttlag er i dag i henholdsvis 3. og 4. div. Vi har en klokkeklar målsetting om opprykk med begge lag innen 2 år. Dette skal vi gjøre med å bygge videre på dagens lokale spillere og forsterke med lokale spillere som er utenbys.

Kvalitetsklubben FK Eik Tønsberg

FK Eik Tønsberg var den andre klubben i landet som ble sertifisert som kvalitetsklubb 2. En sertifisering som gjøres av NFF og er et kvalitetsstempel på måten klubben drives.
Kvalitetsklubb skal være retningsgivende for utviklingsarbeidet i klubben og samarbeidet mellom klubb og forbund.

FK Eik Tønsberg